ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Преместване в София – нови отзиви

Привет на всички, които имат нужда от професионални услуги по преместване на вещи в София и България. От доста време не писахме в блога тъй като събирахме мнения от нашите клиенти и ето, че те не закъсняха. Днес искаме да ви предоставим пет души, които избраха именно нашите хамали за местене на тежко в столицата.

Мненията им са без редакторски намеси а имената им са анонимни поради тяхното изрично желание. Благодарим, че ни позволиха да публикуваме впечатленията им относно нашата фирма именно тук в фирмения ни блог и винаги са добре дошли да се възползват отново от нашите хамалски услуги в София и останалата част от страната

Иван. Т. (София)

Имах нужда от няколко момчета, които да вдигат тежко. Пожелах преместване на офис техника и благодарение на този сайт се сдобих с услуга на добра цена. Не след дълго при мен дойде екип от три работника обслужващи товрно-разтоварната част и един шофьор на камиона, с който преместих офиса си. Всичко беше точно. По шестобалната пиша шестица както се казва. Благодария на Преместване БГ за бързата реакция и коректното отношение на хамалите към мен и собствеността ми.

С най-добри чувства Иван. Т.

Веселин Г. – град София

Още щом видях възможността за пренасяне от професионални хамали позвъних на момчетата от Преместване БГ. Имам две изключително скъпи пиана вкъщи, които за съжаление заемат доста пространство и бе време да ги насоча към вилата си в Диканите. Поръчах пакет от хамалски и транспортни услуги, които веднага влезнаха в употреба. Не се наложи предварителен оглед и екипа дошъл на адреса ми свърши работата си по наистина блестящ начин, за което изказвам благодарности.

Валентина К. (София-град)

Аз имах нужда от хамали за нанасяне в новата ми квартира. Интернет ми позволи да избера професионални товаро-разтоварачи, които не ме разочароваха. Професионалните носачи дойдоха и обработиха мойте вещи, качиха хладилника, печката и телевизора като ги подредиха там където пожелах. Наистина се радвам, че наех точно тези хора. Желая им успехи в бизнеса.

Георги С. И. (София)

Преместване БГ ме изненада с невероятната бързина, с която обслужиха пренасянето на моя офис към новия му адрес в квартал Надежда. Оказа се, че групата от хамали е много стойностна и отново ще се възползвам от услугите им но този път за битово преместване. С уважение Георги. И.

Златка. П. (София-окръг)

Имах нужда от изнасяне на стара и много тежка печка. Внукът ми няма физическата възможност да се заеме с изхвърлянето и заради това решихме да използваме услугите на хамали. Аз съм пенсионирана учителка и искам да обзаведа къщата си с нови мебели. Огромната ми печка постоянно пречеше на намеренията ми но ето, че има кой да помогне.

Поздрави към хамалите от Преместване БГ и бъдещи успехи.

Нашият отговор

Екипа подготвил блога благодари на всички за изказаните мнения и се надяваме, че ще ни се обадите пак при нужда. Любезно каним всеки, който търси професионални хамалски услуги да се възползва от нас и гарантираме, че направим всичко възможно за да задоволим очакванията ви. Благодарим за вниманието.