ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Преместване на вещи за вторични суровини

Ако вашият дом е заринат с непотребни или нефункциониращи вещи подходящи за скрап то със сигурност бихте припечелили някой лев ако се отбиете в близката квартална фирма изкупуваща вторични суровини. Днес се търсят тежки печки, хладилници, неизползваеми метални шкафове, стари компютри и какво ли още нес. За да стигнат тези вашите битови уреди до закупвача е нужен товарен транспорт а малцина го притежават.

Ето защо ако имате достатъчно предмети, които съхранявате в мазето и вкъщи ние ще ви предложим транспортиране до фирма за вторични суровини. Освен това нашите хамали ще ви помогнат да пренесете печката или фризера от дома ви до камиона както и ще разтоварят материалите на посоченото от вас място. Последният ни адрес, за който пренасяхме материали бе на домакинство, което взе над 500 лева от стари вещи а ние взехме няколко пъти по-малко за извършените хамалски услуги по преместване и превоз.

Ако имате необходимият товарен транспорт за нужното ви преместване ние можем да предложим само хамали по товаро-разтоварната част. Но в случай, че имате приятели, които да носят тежко, имате камион или бус остава да ви представим възможността да наемете професионалните ни услуги по опаковане на багажа – вещите, които ще отправите към фирмата за вторични суровини.

Не трябва да пренебрегвате и всички други хамалски услуги за пренасяне на тежко в България, които сме упоменали в сайтът ни. Консултирайте се нашите специалисти за възможноста да местите цели обекти с наличната им апаратура и мебелировка. Ние даваме шансът на всеки потребител да извърши своето безопасно преместване с гаранция и застраховка на имуществото си.

Пълна информация за нашите цени по преместване на вещи през 2012 година вижте на официалните ни страници в сайта premestvane.bg ще се радваме да се свържете с нас за да приемем и отработим всяка ваша тежка задача. Пожелаваме ви професионални и лични успехи и чакаме с нетъпрение нашата бизнес среща.