ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Товаро-разтоварни услуги и превоз на багаж

Ние имаме развита система за обслужване на всяко едно заявено преместване като ви предоставяме хамали, които ще се заемат с товаро-разтоварните услуги за вашите багажи и може би най-важният елемент осигуряването на подходящ транспорт, с който ще се насочим към подаденият от вас адрес в страната. Събрано в едно ние ви предлагаме преместване и то постигнато от качествени специалисти, което ни различава от много съществуващи хамалски бригади в днешни дни. Ние се радваме, че с дружни сили създадохме непоклатим колектив, който да оказва помощ на хората, когато те желаят да преместят дома или офиса си.

За превоза на вашият багаж ние създаваме великолепни условия включвайки опаковане на вещите ви и съблюдаване на преместването им от предварително обучено лице. По този начин вашите любими вещи и материали ще останат здрави и ще стигнат навреме там където сте посочили при подаване на поръчката ви към нашата компания. Естествено освен стандартната връзка чрез телефон ние сме дали и адресите на нашите електронни пощи където на въпросите ви ще отговорят назначените лица за контакти.

Моделът на работа по преместване на имуществото ви е взаимстван от най-големите Европейски компании като ние целим дори по-голяма производителност и повишаване на доверието в хората търсещи хамалски услуги у нас. Пренос на сейфове, транспортни услуги в и извън България както и перфектни условия за клиентите са нашите отговорности, които до този момент изпълняваме безпрекословно.

Можем да ви обещаем, че Преместване БГ ще бъдем там където ни кажете в точно време и час. Ние искаме да ви докажем, че сме една оригинална и стойностна компания за хамалски услуги и като такава изпълняваме поетите към вас ангажименти. С пълен пакет от опции за вас очакваме обажданията ви за да ви доставим нужният труд за изпълнение по преместване на багаж съвместимо с транспорт и опаковане. Ще се радваме да се чуем скоро, желаем ви приятен ден.

Преместване БГ поздравяваме клиентите си и ги очакваме отново при нас!