ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Преместване БГ през месец Януари 2012

В края на седмицата ние искаме да споделим с вас как измина работата ни през месец Януари. Не малко хора пожелаха да се свържат с нас за да им обясним подробно какви са нашите предложения за преместване на имуществото като питанията не бяха само и единствено за цени ами и за методите ни работа. Бихме желали всеки, който не успее да намери необходимата информация относно представените хамалски услуги в сайта или тук в блога ни да използва координатите за контакт където нашите служители ще бъдат така добри да ви обяснят как работим с най-малките детайли.

Ние си водим статистика на търсенията и разбирасе отчитам лек спад, който се дължи на атмосферните условия. Въпреки това ние отново искаме да споделим с вас, че макар заснежените терени и ниските темперетури нашите хамали са готови да положат труд по преместване на имуществото ви в цяла България благодарение на разпределените от нас филиали в различните градове. Не се притесняваме да поемем поръчки дори и при наличните зимни условия тъй като сме професионалисти и като такива сме длъжни да изпълним служебните ни задължения включващи пълна подкрепа за потребителите.

Изпълнението на нашите хамалски услуги достига до вас благодарение на здраво партньорство включващо добре изграден автопарк, база даващ възможност за опаковане на движимото ви имущество в разновидностите му и други полезни действия за всеки, който иска да мести вещи и мебели точно днес. Преместванията през Януари макар и малко на брой бяха успешни но сериозните задачи пред нас тепърва предстоят.

Как ще се справим с новите предизвикателства по товаро-разтоварване и осигуряване на товарен транспорт четете всяка седмица в блога на Преместване БГ по-добрите Български хамалски услуги.
Днес се разделяме с вас с позитивно настроение и ще чакаме да ни потърсите когато изпитате нужда от намеса за пренос на товари. Стоплете сърцата си близо до любимите хора и разчитайте на нашата професионална подкрепа за упоритият труд по обслужване на имуществото ви навсякъде из страната.