ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Най-често срещаните клиентски проблеми

Обикновенно клиентите търсещи преместване от нас имат сходни проблеми. Обикновенно те хранят притеснения относно това как ще превозим „толкова много“ материали и дали пък няма да вземем, че да нараним някои от тях.Може би тези въпроси и терзания са нормални но ние имаме отговори, които ще дадем в днешната ни публикация.Като начало ще припомним, че ние ви представяме професионални хамали а не какви и да е. Оттук насетне вече коментираме методите, по които ние ще реализираме преместване на множество материали, като приложим опаковане, транспортиране и това, което ви трябва.

Всъщност клиентските проблеми не са проблеми а най-чисто и просто притеснения. Когато вие имате на разположение кадърни работници и добра транспортна база ви уверяваме, че всичко ще бъда наред! Много от най-добрите фирми предлагащи хамалски услуги за България вече дават и гаранция когато поемат вашето имущество и се ангажират с неговото преместване към дадена дестинация. Всичко останало е въпрос на малко време за да се изпълни вашата поръчка.

Какво би станало ако … Имам ценни вещи и се счупят, имам скъпа картина, искам да преместя над пет тона товар, искам да опаковам земеделски култури в чували и т.н. и т.н. На всеки един от тези въпроси ще ви бъде отговорено когато и ако пожелаете да използвате нашата бригада за преместване на вашето имущество. Всичко що е нужно за това да изнесете или внесете багажи от дома и в него полезни съвети за подготовка на багажа ви преди и повреме на превоз ще намерите написани в страниците на сайта. Ще отговорим и на всички ваши въпроси около дейността ни.

Разбира се, че ще ви очакваме както винаги и ще се радваме да ви бъдем от полза. Пожелаваме ви приятно изкарване на коледните и новогодишни празници ще пишем нови неща за решаване на вашите проблеми по премествания отново в скоро време. Всичко хубаво!