ADDRESS

София ул "проф. Кирил Попов" 59

Топ преместване на товари в България

За истински добрите хамали е важно да получат доверие от обществото. Този обаче социален вот е трудно осъществим при наличието на стотици фирми за хамалски услуги, транспорт и опаковане. Това и причината ние да продължим да поддържаме блога ни където Ви показваме как работим по различните ви нужди от товаро-разтоварване на имущество тук в родината ни.При нас екипа се състои от млади Българи амбицирани да покажат възможностите си. Корави момчета, които не ще се спрат пред нищо за да носят, преместват и взаимодействат с тежки предмети от всякакъв характер. Ние често сме търсени за превоз на мебели тяхното настаняване в офиси и апартаменти, монтаж и демонтаж както и услуги по опаковане на специфични материали за пренос.

Стараем се да бъдем най-добрите във всяка една гореописана опция и с радост заявяваме, че до този момент нямаме допусната грешка. Постоянно обновяваме нашият транспорт и макар в условия на криза наемаме работници. Искаме да сглобим достатъчно групи, които да обхванат по-голям диапазон от действия не само в столицата а във всеки един Български град.С радост ви съобщаваме, че имаме голям напредък. Днес ние предлагаме хамали във Варна, Бургас, Русе и други градове, които можете да видите в сайта ни. Най-напечената точка си остава в София но мобилните ни екипи не спират да поемат поръчки и на другите локации, които сме упоменали за вас потребителите.

Всяко ваше преместване бива защитено с договорени отношения между фирмата ни и вас като клиенти. Вие нямате повод за притеснения относно приемствеността на багажите ви, тяхното товарене, разотварване, превоз и всичко, за което наемете екипите ни. Обадете се за да ви дадем допълнителни сведения за възможностите, които можете да изпозлвате като опаковане на вещи, пълна защита на собственост и подобни.Ние твърдим, че нашите услуги за преместване са най-добрите защото вече години наред сме в професията и няма тънкост, която да ни убегне. Знаем как да носим багаж, знаем как да пипаме когато извършваме монтажно-демонтажни дейности, знаем как се да се отнесем към всяка мебел, всяка опакова, всяко карго, с което се занимаваме.

С високо вдигната глава и покрито самочувствие ние приветстваме нашите клиенти и им гарантираме, че с нас ще бъдат сигурни във всяко едно начинание свързно с преместване на имущество. Това лято нашата бригада Ви обещаваме приятни изненади относно подобрение на транспортната ни база, обслужващият персонал и други. Ако искате да се свържете с екипа Преместване БГ вижте как да го направите в сайта ни чрез нашите контакти. Желаем ви усмивки и слънчев ден.